سئوالات و پاسخها در مورد ادامه تحصیل در کانادا


آنقدر سئوالات و پاسخهای ارائه شده توسط بازدید کنندگان و Review عزیز جالب بود که من دیگر نخواستم هیچ دخل و تصرفی انجام بدم و فقط همه را اینجا با یک نظمی کپی میکنم. شما هم اگر نظر تکمیلی دارید حتما دراختیار دیگران قرار بدهید. (هموطن جان شما باید بتوانید خیلی چیزها اضافه کنید !)

مثل همیشه تشکر از Review  که من را از تحقیقات در این مورد راحت کرد  (خدا عمرش بده)

درباره هزینه ها و تفاوت آن با شهریه دانشجویان بین الملل - دانشگاه های معتبر ـ دوره های کارشناسی ارشد و دکترا و ...
در مورد ادامه تحصیل و ویزای دانشجویی و غیره به کانادا به این ادرس رسمی دولت کانادا مراجعه کنید http://www.cic.gc.ca/english/study/index.html دوما تمام دانشگاهها و کالجهای کانادا معتبرند و میتونید از وزارت علوم و اموزش عالی ایران در تهران هم بپرسید ولی در کانادا کالج یا دانشگاه الکی و غیر معتبر وجود نداره ... سوما در کانادا هر کالج یا دانشگاهی فقط یکی دو رشته اش معروفه و بقیه رشته هاش مثل سایر دانشگاهها و کالجهاست ... مثلا دانشگاه گلف مخصوص کشاورزیه کنکوردیا مخصوص ریاضی و آمار و غیره ... پس حتما قبل از هرکاری باید ببینی رشته ات با کدوم دانشگاه یا کالج بیشتر میخوره .. الکی به هر جایی فرم نفرستین بعدا وقتی اومدین بفهمین که دانشگاه بهتری هم بوده ولی شما جای دیگه رفتید . ... گول تبلیغات رو نخورید ... سفارت کانادا در تهران هم میتونه همین اطلاعات درست رو بهتون بده ... بهترین منبع همون سفارت کانادا در تهرانه و به حرفهای هر مشاور مهاجرتی گوش ندید .

اینم وب سایت آدرس و اطلاعات کامل کالجها و دانشگاههای کانادا با دیتابیس کامل تمام رشته هاشون: http://www.uwaterloo.ca/canu
دانشگاهها : http://www.aucc.ca/can_uni/index_e.html
کالجها : http://www.accc.ca/english/Colleges/membership_list.cfm

برای ادامه تحصیل (فوق لیسانس) در رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار چه دانشگاهی در کانادا حرف اول را می زنه؟
بهترین دانشگاه در کانادا برای کامپیوتر و الکترونیک : دانشگاه واترلو (waterLoo University) در ایالت انتاریو نزدیک شهر تورنتو است که در 11 سال اخیر هم از تمام جنبه ها و حتی مسایل دیگه در کانادا اول بوده ... مثل دانشگاه MIT در امریکاست و بهترین های کانادا در اونجا درس میخونن .

یک نامه یا ایمیل یه صفحه ای خیلی کوتاه بنویسید و با ذکر آخرین مدرک تحصیلی و سن و نام کشور محل اقامت فعلی تون و اینکه چه نوع اطلاعاتی ازشون می خواین ازشون بخواین بهتون جواب بدن .. بهترین راهش هم اینه که چندین بار ایمیل و حتی بهشون فکس کنین تا بفهمند که جدی هستین .. نمرات دبیرستانی و دانشگاهی یا کالجی قبلیتون باید خیلی خوب باشه تا قبولتون کنند . ضمنا ازشون بخواین که ایمیل دانشجویان یا استادان ایرانی اونجا را هم اگه میشه بهتون بدن تا با اونا هم تماس بگیرین .

آدرس قسمت کامپیوتری : http://www.grad.uwaterloo.ca/calendar/Grad_Calendar/gs/department_TOFC.asp?ID=27

آدرس تماس با تلفن و ایمیل با بخش دانشجویان خارجی اش هم اینه :
تماس با قسمت international students

خانم Rose Armstrong
888-4567 (519)
extension داخلی 5296
Room ESC 254D
e-mail: rarmstro@sciborg.uwaterloo.ca

Or

Dr. Alan Morgan 
888-4567 (519)
داخلی extension 3029
Room ESC 315A
e-mail: avmorgan@uwaterloo.ca

اینم شرایط امتحان تافل و سایر شرایط ورود به دانشگاه واترلو در رشته مستر کامپیوتر و ای تی که شما باید داشته باشین: (اگر دانشجوی خارج کانادا هستین)
http://www.grad.uwaterloo.ca/students/applicrequirements.asp

در اینجا هم شرایط برای ایرانیها رو نوشته که خیلی مهمه :
http://www.grad.uwaterloo.ca/students/appproc.asp#form

از اینجا هم میتونین فرمهای تقاضای ورود و ادامه تحصیل در واترلو رو ببینین و داونلود و پرینت و پر کنین و پست کنین:
http://www.grad.uwaterloo.ca/students/application.asp

باید حتما دوتا فرم با دوتا کپی از همه چیزی که میخوان با یک حواله بانکی $75 کانادایی و یا 50$ امریکایی براشون با فرمها و سابقه شغلی - اگه دارین بهتره - با ریز نمرات از دبستان تا حالا - و دو نامه ی معرفی نامه از دو استادتون و غیره پست کنین .. معدل نمرات دو سال اخیرتون باید از هشتاد ببالا یا از 3.54 ببالا باشه و غیره .... تمام اینا رو اونجا توضیح داده برای ایرانیها ...

چه تفاوتی بین هزینه تحصیل مهاجران و تحصیل ازاد است؟
بهترین و ارزانترین راه برای آدم های ۲۱ تا ۴۹ (بیست ویک ساله تا چهل ونه ساله ) با تحصیلات دانشگاهی و اشنا با یک زبان انگلیسی یا فرانسوی که حداقل دوسال هم سابقه کار دارند اینه که بعنوان مهاجر تخصصی یعنی skilled worker, مهاجرت کنین و بعدا با وام دانشجویی انجا ادامه تحصیل بدین و کار هم بکنین . فرقش اینه که اگر با ویزای دانشجویی بیاین باید هزاران دلار بیشتر از مهاجرین شهریه بدین و وام دانشجویی هم بهتون نمیدن ... ضمنا اقامت دایمی هم و بعد از پنج سال سیتیزنی اینجا رو میگیرین .... ولی با ویزای دانشجویی اقامتتون موقتیه و شهریه تون چندین برابره و از جیب خودتون و تقریبا هم اجازه کار ندارین ... به ویزاهای دانشجویی وام تحصیلی نمیدن ولی اگه نمرات بالا دارین شاید بهتون بورس بدن .......

آیا می توان بلافاصله پس از ورود به کانادا ( به صورت مهاجر) وارد دانشگاه شد؟
بله

برای تحصیل پزشکی کدام دانشگاه مناسب است؟
برای تحصیل پزشکی دانشگاه تورنتو University of Toronto در دنیا از بهترینهاست ...

برای ادامه تحصیل در رشته MBA (گرایش IT) چه دانشگاهی در کانادا بهتره؟
برای Masters of Business Administration) MBA) هم همون دانشگاه واترلو خوبه ولی زیاد فرقی نمی کنه کدوم دانشگاهی باشه چون در دنیای واقعی مدرک بیزینس زیاد شرط نیست بلکه زبل و زرنگ بودن و ایده های جدید داشتن و سرویس دادن سریع و پشتکار و از این مهارتها مهمه .......

===> داستان قبلی
نظرات 55 + ارسال نظر
پژواک سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 09:20 ق.ظ http://pajvak.persianblog.com

با اجازه کاپیتان: تحصیل پزشکی را به دو بخش باید تقسیم کرد: ۱- کسی که از پایه میخواهد پزشکی بخواند که همان شرایط دانشجویان کانادایی را باید داشته باشد یعنی باید یک مقطع لیسانس رو پشت سر گذاشته باشد. در این مورد دانشگاه های مک مستر و کویین هم جز دانشگاه های خوب محسوب می شوند. ۲- کسی که فارغ التحصیل پزشکی از خارج از کاناداست ولی می خواهد اینجا تخصص بگیرد. در این مورد باید ابتدا مدرکش مورد تأیید کانادا قرار بگیرد یعنی امتحانات پزشکی را بگذراند و پس از قبولی اقدام کند برای رشته تخصصی.

پژواک - میتوانی یک بخش در مورد ادامه تحصیل برای پزشکان برامون آمده کنی تا در اختیار همه بگذارم؟

پریسا سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 09:33 ق.ظ http://azemrooz.blogsky.com/

دوستان دندانپزشکی که در مورد اجازه کار در کانادا و دوره Qualifying سوالی داشته باشند میتوانند سوالاتشان را همین جا مطرح کنند و من با کمال میل پاسخگو خواهم بود.

خوشحال میشیم یک توضیح کلی برامون بدید که توی یک بخش کاملا مجزا درجش کنم.

حسام سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 10:54 ق.ظ

آقا خیلی مرسی
اما دو تا نکته:
۱- ریز نمرات را باید دانشگاه بفرسته یا خودم هم میتونم؟
۲- بهترین برای مهندسی مکانیک کدام دانشگاهه؟
۳- برای اینکه کارم زودتر از اینجا انجام بشه و آمدم اونجا راحتتر پذیرش بگیرم توصیه شما چیه؟

این شد سه تا .....ببخشید..

۱- ریز نمرات را خودتان هم میتوانید بفرستید ولی میدانید که اگر در ایران هستید باید ترجمه رسمی کنید و ....
۲- تا آنجائیکه میدونم تورنتو از یکی از بهترینهاست
۳- ببینم شما بصورت مهاجرت میائید یا میخواهید ویزای دانشجوئی بگیرید؟

یک هموطن سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 12:04 ب.ظ

از کاپیتان متشکرم که طبق معمول اینهه اطلاعات رو برای هموطنان جمع آوری میکنه. خسته نباشی و دستت در نکنه. از لطفت هم بسیار متشکرم. تا اون جایی که بتونم کمک میکنم.

راجب به پزشکی. برای پزشکی تمام دانشگاهای کانادا که پزشکی دارند خوبند. تجربه من میگه در کانادا اهمیت نداره که از کدوم دانشگاه مدرکت رو گرفته باشی. . همینکه پزشک باشی کافیه. همیشه کار داری و نونت تو روغنه. البته باید با دولت هم در جنگ و جدال باشی ولی اون مسئله دیگریست.

در چند سال گذشته برای پزشکی دانشگاه تورنتو یکی از بهترین دانشگاه ها شناخته شده و این بدون دلیل نیست. داشتن بیشتر از 3500 استاد و 32 کتابخونه و 76 رشته دکترا و حدود 1.5 بیلیون دلار اعطا کار هر دانشگاهی نیست.

دانشگاهای خوب دیگه پزشکی هستند:
1. تورنتو
2. کویین
3. مک گیل
4. وسترن
..
10. مک مستر
...

(ادامه دارد)

یک هموطن سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 01:00 ب.ظ

همانطور که کاپیتان خان نوشته بودند دانشگاه ها فقط یکی دو رشته معروف دارند و بقیه رشته ها مثل سایر دانشگاهها و کالجهاست. به نظر شخصی من واترلو بهترین دانشگاه نیست. واترلو بهترین شهرت و اعتبار رو برای ریاضی با گرایش کامپیوتر و علوم کامپیوتر داره. در چند سال گذشته واترلو بهترین رشته های مهندسی کامپیوتر, الکترونیک, مکانیک و ریاضی و علوم کامپیوتر رو داشت ولی اخیرا دانشگاه های دیگه ازش جلو زدند. ولی هنوز که هنوزه برای این رشته ها شهرت خوبی داره و خوب رو زبونهاست. مثل ام آی تی برای کامپیتور یا هاروارد برای بیزنس. امروز, دانشگاه هایی مثل گولف, شربروک, کنکوردیا و ... دارند پیش تر میرند. از دید مک لین, بهترین دانشگاه امسال دانشگاه گولف شناخته شده (البته نه واسه پزشکی).

(ادامه دارد)

یک هموطن سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 02:50 ب.ظ

در ادامه بگم البته منظور من این نیست که واترلو خوب نیست. به نظر من دانشگاه های دیگه دارند با واترلو رقابت سختی میکنند و حتی جلو هم زدنند. این رقابتها شامل بودجه, استادان, امکانات, تحقیقات و .... هست.

حالا آیا مهمه که یه نفر کدوم دانشگاه بره و مدرکش رو از کدوم دانشگاه بگیره؟ این سوال سختیه و در کانادا دیگه فکر نمیکنم اهمیت داشته باشه.

خیلی ها میگن اهمیت نداره کجا مدرکت رو گرفتی. نمراتت مهمه. در سطع دکترا موافقم ولی در لیسانس و فوق لیسانس برای بعضی ها هنوز کمی اهمیت داره. ولی نه زیاد. هنوز که هنوزه واترلو بهترین شهرت رو برای کامپیوتر و مثلا وسترن برای بیزنس داره. چندین سال دیگر هم خواهند داشت. حالا اگه دارید در کنکوردیا کامپیوتر میخونید نگران نباشید. اونهم عالیه. داشتن نمرات خوب و پیدا کردن سابقه کاری و تخصص فنی بهترین بلیط برد شماست.

برای خود من فرقی نداره که مدرک از واترلو باشه, از تورنتو باشه, از یورک باشه, یا از ... باشه. من به ریز نمرات, به فن, به اصلاعات فنی, و به تجربه کاری نگاه میکنم. همینطور که گفتم متاسفانه برای خیلی ها که نزدیک به اون دانشگاه ها هستن مهمه. مثلا اگه در شرکت ... در شهر گولف میخواید کار پیدا کنید, ممکنه مدیران اون شرکت مدرک دانشگاه گولف رو ترجیح بدن.

اگه لیسانس از دانشگاه الف در کانادا باشه, باز هم زیاد اهمیت نداره که فوق لیسانس از کدوم دانشگاه کانادا باشه. اتفاقا لیسانس از دانشگاه الف و فوق لیسانس از دانشگاه ب خیلی هم طرفدار داره. ولی اگه لیسانس از خارج از کاناداست, باز برای بعضی ها متاسفانه مهمه که فوق لیسانس از کدوم دانشگاه باشه.

در سطح دکترا من اصلا موافق نیستم که حتما باید مدرک از دانشگاه ... باشه. کسی که به مدرک دکترا میرسه باید یه سابقه آکادمیک داشته باشه که شامل ریز نمرات و تحقیقات فوق لیسانش میشه. بیشتر اشخاصی که دکترا میخونند یا میخوان در دانشگاه ها فعال بشند یا برای ارضای شخصی خودشون میخونند. دانشگاه ها بیشتر به تحقیقات و کیفیت تحقیقات, به مقاله های نوشته شده, به کنفرانسها و به استاد و تحقیقات اون استاد نگاه میکنند.

برای کار پیدا کردن هم هیچ فرقی نداره که لیسانسه باشی یا فوق لیسانسه. تجربه کاری و تخصص فنی از همی چی مهمتره.

اما از MBA . بگم که متاسفانه دانشگاه واترلو MBA نداره. فوق لیساس تکنولوژی (MOT)داره که شبیه به MBA هست ولی هنوز زیاد قبولش ندارند. متاسفانه, و باز هم بگم متاسفانه, برای MBA مهمه که از کدوم دانشگاه باشه. بهترین دانشگاه ها برای MBA, وسترن, کویینز, و یورک هستند و همچنین از همه گرونتر. اگه از این سه تا نباشه, اونهای دیگه همی یکی هستند.

فکر کنیم خیلی سرتون رو درد آوردم. ببخشید. اگه هم چرت و پرت نوشتم, دیگه ببخشید.

review سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 03:16 ب.ظ http://review.persianblog.com/

کالجها و دانشگاههای کانادا با همدیگه رقابت دارند و دانشجوها رو مثل مشتری نگاه میکنند . تقریبا و ظاهرا استادان باسابقه ی اونا سهامداران اون موسسات هستند . اکثر کتب درسی شون هم از بنگاههای انتشاراتی امریکایی میگیرن هر دو سه ترم یکبار .. و این استادان از اون بنگاهها حق کمیسیون بابت استفاده و فروش اون کتابهایی که تدریس میکنند می گیرند به همین دلیله که استادان تند تند کتابهای درسی رو عوض میکنند ولی محتوای کتابها - یعنی مثلا مباحث علمی و فرمولها که زود بزود عوض نمیشه - پس میبینیم که یه نوع رقابت بیزینسی با هم دارند . البته راههای هم وجود داره که شما میتونین اون کتابهای جدید رو مجانی دریافت کنین (با عضو شدن در کلوپ بنگاههای انتشاراتی امریکایی که عضویتش هم مجانیه ) و کلی صرفه جویی کنین چون کتاب درسی خیلی گرونه اینجا ... بنظر من باید کاپیتان با وبسایتهای انجمن های دانشجویان ایرانی دانشگاهها و کالجهای کانادایی تماس بگیره و ازشون بخواد یک نفر از هر انجمن اطلاعاتی اینجا بنویسه .... اینجوری که فعلا اینجا داره پیش میره کار اساسی نیست و باید فکر اساسی کرد . ضمنا هر کالج و دانشگاهی برای خودش مشاورین مجانی دانشجویان خارجی داره
که بهشون میگن :
International Peer advisor

از شما پنهان نباشه اینکار را کردم و به چند نفر که مشناختم هم پیشنهاد دادم ولی خودت خوب میدونی خیلی ها رقبت نشان نمیدهند ولی اگر شما شخص خاصی را میشناسی لطفا به من ایمیل کن تا من دنبالش را بگیرم.

یک هموطن سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 04:39 ب.ظ

خیلی دوست دارم بیشتر راجب به این موضوع که دوستمون نوشته بود بدونم:

"این استادان از اون بنگاهها حق کمیسیون بابت استفاده و فروش اون کتابهایی که تدریس میکنند می گیرند"

چونکه تنها چیزی که گیر یه استاد میاد چند تا کتابه که اونهم اول باید ساعتها از وقتش بگذاره و کتابها رو ارزیابی کنه. البته خدا میدونه که پشت صحنه چه میگذره.

بچه ام ای اس سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 05:16 ب.ظ

بابا عجب اطلاعاتی. جدا دستتون درد نکنه. دست همه درد نکنه. آفرین

review سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 06:11 ب.ظ http://review.persianblog.com/

یه سایت عالی پیدا کردم که به تمام سوالات شما در مورد کاجها و دانشگاههای کانادا پاسخ داده و حتی مدارک شما را بررسی و ارزیابی رسمی- از طریق خود دانشگاهها و کالجها - میکنه و دهها لینک با ارزش - از جمله همین چند تا لینکی که قبلا بهتون دادم داره ..... کاپیتان میتونی این لینک رو بعنوان لینک مرجع و کلی و رسمی و اصلی بزاری سمت راست و همه رو راحت کنی .... :

Information for students educated abroad applying for admission to Canadian universities and colleges

لینکش اینه :

http://www.cicic.ca/factsheets/factsheet1en.stm#11

ضمنا لیست چند دانشگاه کانادایی برای اینکه بدرد چه رشته ای بیشتر میخورن :

Depends on which program u want to join. For Computer science, computer engineering, architecture, maths, accounting(arts) and system design engineering Waterloo is the best.

For Undergraduate commerce with accounting or finance, economics, electrical-chemical-civil-aeronautical engineering, University of Toronto is the best.

For undergraduate commerce with out any concentration, engineering physics Queens is the place to be.

For Medicine U of T,Mcmaster, Queens, Alberta, UBC and Mcgill r equally good depending on ur preference.

Macmaster is the best place for rest of the engineering programs.

I havnt heard abt UBC in any specific area but it is one of the best universities in Canada.

All in all I can tell u seven universities which can give u a truly world class education experience in Canada.

Waterloo
U of T
Queens
Mcgill
UBC
University of Alberta
Mcmaster

These schools can be considered as the top tier schools of Canada. There more schools which have equally good quality but the over all impression is not impressive. For e.g

york has one of the best business school called schulich

Western university is Ok but has one of the finest business school Richard Ivey.

I hope this answers ur question to some extent






انیتا سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 06:37 ب.ظ http://paradox.blogsky.com

اوه!!!! این همه وقت از کجا می یاری؟!؟ ولی اطلاعات خیلی خوبیه... من نمی دونم چه کمکی می تونم بکنم (البته اگه این همه وقت داشته باشم)
اما راستی دانشگاه مک گیل در پزشکی خیلی معروفه!!! و نیز هنر!!
کنکوردیا ریاضی و آمار و علوم کامپیوتر و نیز اخیرن MBA اش خوبه!!!
تا بعد...

مامان نیلو سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 06:44 ب.ظ

واااای همتون خسته نباشید دوستان . خیلی کار مفیدی داره انجام میشه .
در مورد مخابرات دانشگاه واترلوو هم اگه سوالی داشتین بابایی در خدمت است و منم در مقام منشی شخصی اش حاضرم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام بده . حتی جزیی ترین سوالات ... فعلا که دانشکده سیستم و برق واترلوو در تصرف ایرانیهاست ....

رحمانی سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 06:52 ب.ظ

چند نفر دور هم جمع می شند که به همدیگر کمک کنند ولی یکی پیدا میشه شتلق میزنه تو سر همه! دست دوستان درد نکنه. خسته نباشید.

kayvan سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 07:55 ب.ظ http://chat.carleton.ca/~kmlavasa

With many thanks to dear REVIEW for his information. First of all, since I don’t have Farsi keyboard, unfortunately I can not type Farsi, so please accest my apology. After that, I wanted to add some info about the MBA program: The number one MBA in Canada is in Queen, but it costs you about 100 thousand CA dollars, As far as I know all of the students have bursary from big corporations. One of my friends could get admission there (He has two PhDs!!!) but without Any founding!!! In other word, forget about Queen MBA program. The list that REVIEW said was fine, I just want to add one of the Best MBA programs which is offered in Rotman School of Business in U of Toronto. O

Cheers
Kayvan

انیتا سه‌شنبه 6 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 08:40 ب.ظ

ما که همشهری کسی نبودیم‌:(
یکی دو سه تا شو خودم اینجا می شناسم که غیر از یکی شون، باقی... بگذریم!!!

امیر چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 12:06 ق.ظ http://azemrooz.blogsky.com/

دست همگی درد نکنه، چه اطلاعات ارزشمندی را دوستان در چند سطر نوشتن، کاملا مفید و مختصر.
در مورد تمام مسائلی که تا به حال اینجا مطرح شده و یا مباحث آتی هم میشود همین کار را کرد و شاید راهگشای خیلی ها از جمله خودمون باشه.
درود به همه شما

انیتا چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 12:36 ق.ظ http://paradox.blogsky.com

وبلاگ دوستمو می تونستی تو وبلاگم ببینی... بهش خیلی اشاره کردم، البته می خواد یه مدت نباشه... به هر حال وبلاگش اینه:
www.prushato.persianblog.com
به خودش موضوع رو گفتم ... گفت اشکال نداره اگه شماها ادرس وبلاگشو بدونین (به هر حال من که تو وبلاگم زیاد ازش گفتم و لینک دادم... به قول خودش ما دیگه لو رفتیم!!!) :) :)

حسام چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 12:49 ق.ظ

کاپیتان عزیز
من تا ژانویه ۲۰۰۴ کارت PR را خواهم گرفت و تا اوایل مارچ landing میکنم.منتظر پاسخ شما هستم.
صمیمانه متشکرم.....

امیر چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 09:55 ق.ظ http://azemrooz.blogsky.com/

احسان جان منتظریم، فقط باید وبلاگ داشته باشی تا landing ات دچار مشکل نشود!!(شوخی)

مامان نیلو چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 04:34 ب.ظ

احسان که نیست حسام است ... حسام جان همه ما منتظر اومدنت هستیم ... وبلاگ را بزن و دیگه کاریت نباشه...

امیر چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 04:49 ب.ظ http://azemrooz.blogsky.com/

بله مامان نیلو منظور حسام بود. ممنون

پیروز چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 05:47 ب.ظ

اقا کارتون عالیه واقعا خسته نباشید.

kayvan چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 07:37 ب.ظ http://chat.carleton.ca/~kmlavasa


Mr “Yek Hamvatan ” said In PhD programs the University which you are graduating is not very important, But I am not agree with him, IT IS EXTREMELY important Especially in PhD programs that Where Are You Coming from? It’s even more important than bachelor and master programs, since as a PhD graduate you should more responsibility and also those positions requires more discipline, and on the other hand there are not too much job opportunities as there is for bachelor and master graduates. It is Very important to note that, If you graduate in Bachelor or Master program you can find a job Anyhow! But with a PhD degree You can NO-LONGER apply for many job oppotunities, which you could apply with a bachelor or master!! X

یک هموطن چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 08:31 ب.ظ

آقا کیوان: من حرفم رو از روی تجربه و تحقیقات زدم. مدرک دکترا اول از هر چیزی باید از یک دانشگاه معتبر باشه و یا اگر از خارج از کاناداست باید که بخش ارزیابی مدارک دانشگاه تورنتو یا سازمان ارزیابی مدارک بین المللی اون رو قبول داشته باش. اگر مدرک دکترا شما از یک دانشگاه معتبر باشه, فرقی نداره از کدوم دانشگاه باشه. مسئله مهم تحقیقات شما, شهرت بخش تحقیقات دانشگاه, استاد شما, مقاله های شما و استادتون, کارهای شما و ... هستند. من این مسئله بزرگی واسه خودم بود. چونکه میخواستم بدونم اگه برم آمریکا, انگلیس, یا حتی آفریقا جنوبی درس بخونم, میتونم بعنوان یه پروفسور روزی در کانادا تدریس کنیم یا خیر. مثلا خیلی ها در آفریقا جنوبی یا هند دکترا میگیرند چونکه ارزونه. با چندین رئیس در بخشهای مختلف دانشگاه ها تماس گرفتم. از دکتر اتلی در واترلو گرفته تا ..... ازشون این سوال رو پرسیدم. جوابش همین چیزی بود که خدمتتون نوشتم. حالا هم که خودم در این کار هستم, میبینم در دید "خیلی ها" نام دانشگاه اهمیت نداره بلکه تحقیقات و نوول بودن تحقیقات, مقالات کنفرانسها, ژورنال ها, تحقیقات استاد و .... . مهمند. ولی دانشگاه تورنتو این شهرت رو داره که دانشگاه های دیگه رو زیاد قبول نداره. حالا خدا داند. در هر صورت, این نظر من بود. موفق باشید.

review چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 10:36 ب.ظ http://review.persianblog.com/

خانمها و آقآیان ::) ....این بحث ها رو ول کنین ..... دولت فرانسه هزینه و ویزای مهرانه قایمی رو قبول و صادر کرد و مهرانه داره تا چند روز دیگه برای معالجه به فرانسه میره ..... من که خیلی خوشحالم ... خبرش اینجاست :
http://neginh.persianblog.com

رحمانی پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 08:52 ق.ظ

بحث سودمندیه. متشکرم.

پژواک پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 09:50 ق.ظ http://pajvak.persianblog.com

در مورد ریز نمرات و مدارکی که برای ثبت نام در دانشگاه های کانادا لازم است تا جایی که من میدانم و خودم کلی دردسر داشتم ! مدارکی که به اصطلاح دستی به دانشگاه تحویل داده شوند official محسوب نمی شوند. دانشگاه تورونتو به شدت سخت گیری می کند و حتی مدارکی را که در پاکت مهر موم شده دانشگاه تحویل دهید رسمی نمی داند. به همین دلیل کسانی که می خواهند مدارک خود را به این دانشگاه بدهند یا خودشان از ایران مستقیما برای دپارتمان مربوطه بفرستند یا اگر کانادا هستند باید وکیلشان در ایران مدارک را از دانشگاه گرفته و مستقیما به آدرس دانشگاه ارسال کند. نکته دوم اینکه در مورد مقاطع فوق لیسانس و PhD (‌در مورد رشته های غیر فنی) باید نامه رسمی recommendation از ۳ استاد در مقطع قبلی داشته باشید. باز هم دانشگاه تورونتو تأکید دارد که این نامه ها حتما باید به صورت رسمی و در فرمهای مخصوص دانشگاه تورونتو باشد. قبل از آمدن به کانادا این فرمها را از سایت دانشگاه تورونتو (‌دپارتمان مورد نظرتان) پرینت کنید تا اساتیدتان آنها را پر کنند. همچنین می توانند یک نامه (‌توضیحات اضافی و تعریف بیشتر از شما)‌ ضمیمه آن کنند. باز هم این نامه ها باید هر کدام در پاکت های مجزا و در بسته باشد و حتما در پاکت را استاد مربوطه امضا کند. نکاتی که گفتم به ظاهر ساده هستند ولی در عمل چنان بلایی سر آدم می آورند که ....

بچه ام ای اس پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 11:18 ق.ظ

تهرانتو جان من یک پیشنهاد داشتم البته نمدونم تا چقدر امکان پذیره. اگه ممکنه این اظلاعات رو به صورت فایل بتونی در اختیار ما بذاری که دانلود کنیم خیلی خوب بود. من لینک این مطلب رو برای خیلی از دوستانم ایمیل کردم ولی بدم نمی یاد بصورت فایل هم داشته باشم. البته میتونم کپی - پیست کنم :-)

یک هموطن پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 12:02 ب.ظ

مسئله ثبت نام موضوع رو خیلی پیچیده میکنه . البته بیشترش رو پژواک خانم توضیح دادند. دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه ولی کم و بیش شبیه به هم هستند. اخیرا خیلی ها سخت گیری های شدیدی میکنند. بله مدارک باید حتما از دانشگاه مربوطه فرستاده بشه. در مورد دکترا باید سه نامه رسمی recommendation باشه. معمولا دو تا از استادان سابق و یکی غیره. بیشتردانشگاه ها فرمهای مخصوص خودشون رو دارند. بعضی ها میخوان این سه فرم از طرف استادان سابق فقط امضا بشه و نامه ای تایپ شده هم همراهش باشه. بعضی ها سوژه های خاصی رو میخوان که راجبش نوشته بشه.... بعضی ها امتحانهای GRE و غیره میخوان. خیلی ها Research Abstract میخوان. بعضی ها اول باید با استاد تحقیقات اون دانشگاه مصاحبه داشته باشی و غیره.... دانشگاه با دانشگاه فرق داره و شرایط هم متفاوت و ورود هم دشوار.

اگه چیز دیگری یادم بیفته مینویسمش.

در این لاگ همه نظراتشون رو گفتن. حالا کی میخواد اینها رو کمپایل کنه؟

سهیل پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 12:29 ب.ظ http://www.azcanada.com

خسته نباشی آفرین خوب داری تخت گاز میری.

حسام پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 02:09 ب.ظ

مامان نیلو و امیر عزیز
خیلی مرسی

مریم پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 05:11 ب.ظ

خب حا لا میشه ادرس چند تا کلا س Toefl رو هم تویه Toronto بدین

پژواک پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 06:33 ب.ظ http://pajvak.persianblog.com

با اجازه بزرگترها... در جواب مریم خانم: هر کس کمی زمینه زبان انگلیسی داشته باشه ( در حدی که بتونه یه کتاب خود آموز بخونه)‌ می تونه خودش به راحتی برای امتحان تافل بخونه. کلاسهای تافل در تورونتو تا جایی که من میدونم دو گروه هستند. یکی گروهی که در کتابخانه های عمومی یا مدارس برگزار می شوند که عموما شلوغ هستند و وقت گیر.( البته رایگان) گروه دیگر کلاسهایی که در آگهی ها تبلیغشان را میبینید و به نسبت گران! تا آن جایی که من از دوستان شنیده ام همه خود برای تافل خوانده اند . یک راه راحت و ارزان. کتاب هم لازم نیست بخرید از هر کتابخانه ای می توانید به راحتی منابع امتحان تافل را پیدا کنید. نکته مهم آشنا شدن شما به نحوه امتحان است. اگر امتحانpaper خواهید داد به تاریخ امتحان دقت کنید. اگر Computer based میدهید که هر زمانی می توانید امتحان بدهید. چند نکته مهم در مورد امتحان هست که دیگه اینجا نگم. یه تک پا تشریف بیارید منزل بنده اونجا خدمتتان عرض میشود.(‌اینم یه جور بدجنسی!)

بچه ام ای اس جمعه 9 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 09:15 ق.ظ

reffrence Library منابع بسیار خوبی برای تافل داره. طبقه آخر کتابخونه

حمید جمعه 9 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 02:41 ب.ظ

با سلام و عرض تشکر از زحمات شما ... واقعا جای تقدیر دارد این نوع کمک شما به هموطنان ... دوستان اگر امکان دارد یک دانشگاه خوب در زمینه IT معرفی کنید ... یعنی IT با گرایش Networking یا programming یا data base ... متشکرم .

انیتا جمعه 9 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 04:49 ب.ظ

:)

اروند جمعه 9 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 06:52 ب.ظ http://www.arvand.net

اگر کسی دیپلمش رو از یک مدرسه با سیستم بریتانیایی گرفته باشه ( مثل انگلیس،‌بنگلادش، سریلانکا ) مستقیم میره سال دوم دانشگاه در کانادا!!

سیروس شنبه 10 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 11:13 ق.ظ

آقایون، خانوما! نرین شرق کانادا! مگه از زندگی سیر شدین؟ اگر به سرمای منفی ۴۰ درجه و تابستون ۳۰-۴۰ درجه و شرجی و زمینه ی تخت بدون کوهستان علاقه دارین، برین شرق. اگر به زمستون مثبت ۱۰ درجه و تابستون ملایم و ۲۰ درجه و زمینه ی زیبا با جنگل و کوهستان و اقیانوس علاقه دارین، بیاین غرب. هر غربی هم نه، بیاین بریتیش کلمبیا. خلاصه تورنتو رفتن همانا و... حالا من کی گفتم.

امیر یکشنبه 11 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 12:15 ق.ظ http://azemrooz.blogsky.com/

الو؟ کسی خونه هست؟ تعطیل شده؟

ا یکشنبه 11 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 03:10 ق.ظ

؟

یک هموطن یکشنبه 11 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 10:02 ق.ظ

سلام. دوست خوبمون اروند نوشته بود اگه کسی دیپلمش رو از یک مدرسه با سیستم بریتانیایی گرفته باشه مستقیم میره سال دوم دانشگاه در کانادا. اروند جان میشه لطفا بیشتر توضیح بدی؟ کدوم دانشگاه, کدوم رشته, و .....

تا اونجایی که من میدونم در سیستم بریتانیایی "اولول" و "ای لول" (O'level and A'level) وجود دارند که برای ورود به دانشگاه های انگلیسی لازمند. یه چیزی شبیه دیپلم خودموند. برای ورود به بعضی رشته ها "اولول" کافیه مثلا 5 تا, بعضی رشته ها هم "ای لول" میخوان. بستگی به رشته اش داره. البته این در انگلیسه. در ضمن این اولول و ای لول ها در یه رشته هستند. مثلا ای لول در فیزیک یا ریاضی نو.

حالا چه جوری یکی میره مستقیم سال دوم دانشگاه رو نمیدونم.

review دوشنبه 12 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 11:45 ب.ظ http://review.persianblog.com/

برای علاقمندان به تماس با دانشگاه MIT امریکا - میتونین با وب سایت اختصاصی انجمن دانشجویان ایرانی در ام آی تی تماس بگیرین :

http://web.mit.edu/persian/www/

علیرضا یکشنبه 18 آبان‌ماه سال 1382 ساعت 01:04 ق.ظ

با سلام :
با تشکر از اینکه اطلاعات گرانقیمت خود را در اختیار هموطنان قرار میدهید.
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران(مکانیک خاک و پی) در دانشگاه تربیت مدرس تهران هستم .
از شماچند سوال داشتم:
ـمن برای ادامه تحصیل در دکتری در رشته مزبور بهتراست به کدامیک از دانشگاههای کانادا مراجعه نمایم؟
ـآیا امکان گرفتن بورسیه برای من وجود دارد؟
ـاگر میتوانید اطلاعاتی راجع به مهاجرت به کانادا به من بدهید.ازشما واقعا متشکرم.

سهند دوشنبه 17 آذر‌ماه سال 1382 ساعت 03:56 ب.ظ

سلام خسته نباشئ
من مهندس پتروشیمی هستم و معذلم ۱۲.۵
است اگر با ویزای کاری بیایم کاناذا ایا امیدی هست که بتوانم وارد دانشگاه شوم
مرسی

بی صدا یکشنبه 23 آذر‌ماه سال 1382 ساعت 05:41 ب.ظ http://sedahh.persianblog.com

سلام.برای ادامه تحصیل در دکتری روانشناسی چه دانشگاهی رو پیشنهادمیکنید؟متشکرم

محمدرضا چهارشنبه 26 آذر‌ماه سال 1382 ساعت 04:36 ب.ظ

با سلام و تشکر.من ساله آخر مهندسی الکترونیک هستم و علاقمند به ادامه تحصیل در کانادا و معدلم ۱۶.۵است.لطفا چند دانشگاه خوب را با هزینه کلی آنها برای ویزای دانشجوئی به من معرفی کنید.میخواستم بدانم که آیا شهریه را قسط بندی میکنند یا نه؟از لطف شما متشکرم.

محمد صفرچی شنبه 29 آذر‌ماه سال 1382 ساعت 02:35 ق.ظ http://mohammadsafarchi.persianblog.com

با سلام وتشکر از جنابعالی
می خواستم بدانم بهترین دانشگاه برای ادامه تحصیل در فوق لیسانس مهندسی صنایع کدام دانشگاه است وهزینه آن چقدر است

فرزین برهانی و ۱۲ نفر از همکاران شنبه 15 فروردین‌ماه سال 1383 ساعت 02:08 ب.ظ

باسلام وتشکر.
واقعیت امر اینه که من مهندس عمران عمران با تقریبا ۹ سال سابقه کاری هستم. چند بار خواستم در خصوص ادامه تحصیل به همراه کار کردن در کانادا اقدام کنم. سوالم اینه که آیا مدرک دانشگاه آزاد و معدل کم در حدود ۱۲.۸۵ می تونه یه عامل بازدارنده در مورد تحصیل در دانشگاههای کانادا باشه یا نه؟؟
به طور کلی تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و امکان کاریابی مهندسی عمران چگونه است؟؟ و کدام دانشگاه با چه شرایطی ( نحوه پذیرش و هزینه) می تونه مارو به سر منزل مقصود برسونه؟؟؟ ممنونم از لطفتون. با سپاس.
شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۳ ۲۰۰۴:۰۴:۰۳

حمید رضا شجاعی جمعه 28 فروردین‌ماه سال 1383 ساعت 12:22 ق.ظ

با سلام به شما وتشکر از سایت خوبتون.من میخواستم یه دانشگاه معتبر هوانوردی به من معرفی کنید وبه من بگید برای اینکه بتوانم به کانادا برای تحصیل در رشته خلبانی بیام باید چه کارهایی رو انجام بدم و چقدر هزینه بردار خواهد بود.در مورد من هم باید بگم فوق دیپلم دامپزشکی هستم.۲۴ سال دارم وسربازی هم رفتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

روژین یکشنبه 30 فروردین‌ماه سال 1383 ساعت 11:28 ق.ظ

سلام دانشجوی صنایع غذایی هستم می خواستم بپرسم دانشگاه خوب برای ادامه تحصیل برای فوق لیسانس در کانادا چیست؟ممنون میشم راهنماییم کنید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد